Addition Made Easy by Rebecca Wingard-Nelson PDF

By Rebecca Wingard-Nelson

ISBN-10: 076602508X

ISBN-13: 9780766025080

Ebook by means of Wingard-Nelson, Rebecca

Show description

Read Online or Download Addition Made Easy PDF

Similar education & reference books

New PDF release: The Happiness of Kati

Each morning Kati is woken through the clatter of Grandma's spatula and pan and each evening she is going to mattress wishing for her mom. just like the canal that flows earlier her door, Kati's lifestyles has a steady rhythm. yet underneath the peaceable floor runs an undercurrent of poser. Why has mom stayed away for thus lengthy and the place is the daddy Kati hasn't ever recognized?

New PDF release: Sequence It! (Little World Math Concepts)

Series It! indicates youngsters the concept that Of Numbers In a chain And Their Positions (First, final) within the series.

Read e-book online Police Officers Help Us PDF

What does a police officer do? This new name within the ALL approximately neighborhood HELPERS sequence tells of many initiatives that our neighborhood helpers do. Full-page colour photographs strengthen the straightforward textual content.

Additional resources for Addition Made Easy

Example text

1 6,378 ϩ 4,541 19 Add the numbers in the tens column. 7 + 4 = 11. Regroup 11. 11 tens is the same as 1 hundred and 1 ten. Write the 1 in the tens place. Carry the 1 to the hundreds column. 1 6,378 ϩ 4,541 919 30 Add the numbers in the hundreds column. 1 + 3 + 5 = 9 Write the 9 in the hundreds place. Numbers 1 1 6,378 ϩ 4,541 10,919 Add the numbers in the thousands place. 6 + 4 = 10. Regroup 10. Write the 0 in thousands place and the 1 in the ten-thousands place. 6,378 ϩ 4,541 = 10,919 Adding larger numbers is easy!

Carry the 1 to the hours column. Add hours. 1 2 hours 45 minutes ϩ 8 hours 20 minutes 5 minutes 1 2 hours 45 minutes ϩ 8 hours 20 minutes 11 hours 5 minutes The sum of 2 hours 45 minutes ϩ 8 hours 20 minutes is 11 hours 5 minutes. 41 Addition S ay you have six red shirts and five blue shirts. How many shirts do you have all together? The words “and” and “together” tell you that you should add the number of red shirts and the number of blue shirts. 6 red shirts ϩ 5 blue shirts ϭ 11 shirts Words that help you know how to solve problems are called key words.

You have 45¢ so far. Now add 3 nickels. Begin at 45 and count by fives. After 45 is 50, 55, 60. You have 60¢ so far. Now add the 6 pennies. Begin at 60 and count by ones. After 60 is 61, 62, 63, 64, 65, 66. You have a total of 66 cents. 39 Adding T o add time values, add minutes to minutes, and hours to hours. 2 hours 22 minutes ϩ 5 hours 10 minutes Write the problem in columns. Line up matching units. 2 hours 22 minutes ϩ 5 hours 10 minutes Add minutes first. Add just as you would any two-digit number.

Download PDF sample

Addition Made Easy by Rebecca Wingard-Nelson


by Robert
4.2

Rated 4.80 of 5 – based on 42 votes